Careers

Internship/Stage Marketing Urban Nature Culture
(Dutch only)

Wat?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze Marketing stagiair(e) met een hands-on mentaliteit en op zoek naar uitdaging.
Als Marketing stagiair(e) bij Urban Nature Culture ben je bezig om het merk op de kaart te zetten zowel in Nederland als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van Urban Nature Culture.

Waar?

In de prachtige hoofdstad van Nederland: Amsterdam. Het prachtige kantoor kijkt uit op het IJ. Hier werken we met z’n allen er hard aan om Urban Nature Culture hét merk in de interieur en home industrie te laten worden.

Werkzaamheden?

Eisen?

Periode?

De stage is fulltime (32/40 uur per week) voor een duur van 5 tot 6 maanden en je kan ieder moment starten. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding, mits je niet in het bezit bent van een student ov-jaarkaart. De stage kan gecombineerd worden met een onderzoek. Realiseer je wel dat dit grotendeels in je eigen tijd zal moeten gebeuren. De stage is echt een werkervaringsstage.

Wat bieden wij?

Interesse?

Word je enthousiast van deze vacature en lijkt het je leuk om stage te lopen bij een zoals Urban Nature Culture? Stuur dan vandaag nog je CV en een korte motivatiebrief onder vermelding van ‘Marketing stage’ naar sophie.kromhof@urbannatureculture.com